• Новинка
Алитех гоогле пиксел 7а калъф с екран протектор, военен клас защита удароустойчив против надраскване двоен слой броня броня случай капак за Гугъл пиксел 7а 6.1 - зеле?

Алитех гоогле пиксел 7а калъф с екран протектор, военен клас защита удароустойчив против надраскване двоен слой броня броня случай капак за Гугъл пиксел 7а 6.1 - зелен

BGN 12.26

Продукти
Налично за поръчка

Дори няма да го почувствате в джоба или чантата си. Пазете устройството си от случайни капки и удари. Калъфът на телефона е оборудван и с един протектор за екрана, за да даде на телефона ви допълнителна защита. Калъфът ни пиксел 7а е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и дълготрайна употреба. Можете да се насладите на използването на телефона си, без да се страхувате да го повредите. с нашия пакет за Калъфи за телефони ще получите един премиум протектор за екрана, за да запазите дисплея на устройството си кристално чист и без надраскване. Със своята функция против надраскване и удароустойчивост, телефонът ви винаги ще бъде защитен от случайни капки или удари. този хибриден калъф е идеален за тези, които се притесняват, че телефонът им ще бъде надраскан или повреден. Защитете своя пиксел 7а с нашия калъф против надраскване и удароустойчив телефон. Лек и издръжлив, нашият калъф за телефон е идеален за ежедневна употреба.Най-новият калъф за телефон, проектиран за пиксела 7а на Гугъл. Вземете своя сега и се насладете на удобството и защитата, които предлага. Нашият хибриден калъф за телефон комбинира твърди и меки материали, за да осигури превъзходна защита и сцепление за вашия пиксел 7а.

Повече информация

Продукти в категория