• Новинка
Стенни Колаж Комплект Естетически Снимки, Естетичен Стая Декор, Сладък Общежитието Снимка Стена Декор, Модерен Спалня Плакати, Бохо Стена Изкуство, Коледни Подаръ?

Стенни Колаж Комплект Естетически Снимки, Естетичен Стая Декор, Сладък Общежитието Снимка Стена Декор, Модерен Спалня Плакати, Бохо Стена Изкуство, Коледни Подаръци

BGN 1.33

Продукти
Налично за поръчка

Поради разликата в светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките 2, подходящ размер на декорацията, размерът на всяка снимка е около 6 х 4 инча, този общ размер се основава на общи размери, можете да смесвате и да съвпадате според размера на стената или зоната на използване, това ще бъде добро произведение на изкуството.Закачете Естетическите Си Плакати, Като Използвате Лепкава Халка, Залепете Ги На Стената, Поставете Ги В Рамка За Колаж Или Ги Окачете!Добавете Към Естетиката Чрез Окачване На Низ Светлини. Ярки модели, тези бохо стена колаж Комплекти представят гама от живи цветове, красиви композиции и ефирни изображения, които могат да донесат естетика и творчество на живот, красиви модели ви позволяват лесно да се изгради артистична атмосфера свят. 【 Перфектна идея за подарък Сладка стая декор】 снимката стена изкуството е подарък, опакован със своята красива и висококачествена опаковъчна кутия, тя не само прави подаръка готов да даде, но и защитава вашите Стенни колаж комплект естетически снимки от всякакви възможни повреди или огъване. Пакетът включва : 70бр * стенни колажи. СПЕЦИФИКАЦИИ : . 5, широка гама от приложения, декорация на картини колаж е добър избор като елегантен подарък за приятели, семейство и може да се използва и като декорация на спалня, декорация на стени в общежитието и празнична украса. Тези Снимки Със Сигурност Ще Ви Накарат Да Се Чувствате Спокойни И Вдъхновяващи Всеки Ден. Отпечатано на картон 4х6 инча, изключително здрав, устойчив на избледняване и добре отпечатан. Материал : Хартия. 【 Неограничено творчество за спалня стена】 Комплект за колаж снимки декор за спалня естетика,можете да го направите лесно да се създаде красив колаж произведения на изкуството на стените на спалнята си. Размери : 4 х 6 инча. 3, декорация на стая, всяка декорация на стена е отпечатана от едната страна, материалите на тези плакати са цветни и безвкусни, създавайки качествена естетическа декорация на стаята. Моля, позволете разлики от 0,5-2 см, дължащи се на ръчно измерване 【снимки за естетичен декор на стена на спалнята този комплект за фото колаж за Тийн Момичета естетична стена на спалнята,Пакетът включва 50 комплекта бял и черен тематичен комплект за стена.

Повече информация

Продукти в категория