• Новинка
Извънгабаритни дворцови ЦАР Утешител щипка Аква зелен ГСМ Плюш силиконизиран микрофибър напълнете пухени вложка с конец Брой египетски памук черупка пухкави мек?

Извънгабаритни дворцови ЦАР Утешител щипка Аква зелен ГСМ Плюш силиконизиран микрофибър напълнете пухени вложка с конец Брой египетски памук черупка пухкави меки с тръби & калъфки за възглавници

BGN 88.00

Продукти
Налично за поръчка

Ъгловите раздели могат лесно да прикрепят завивката Ъгловите раздели могат лесно да прикрепят завивката. Утешителят може да се използва като вложка за пухени завивки или самостоятелно утешител, колкото искате. Луксозен интелигентен дизайн : Дизайнът на бод кутията прави вътрешните пломби равномерно разпределени и запазва запълванията без смяна или слепване. Утешителят може да се използва като вложка за пухени завивки или самостоятелно утешител, колкото искате. Ние предлагаме утешителя в различни цветове и различни размери. Утешителят може да се използва като вложка за пухени завивки или самостоятелно утешител, колкото искате. Египетски памук Размер : - ОВ/дворцова ЦАР 98х116 инча. Прекарваме около една трета от живота си в сън, важно е да се задоволим с нищо по—малко от перфектно, когато става въпрос за вас и вашето легло-затова създадохме нашите завивки за легла. Машинно пране & сушилня Приятелски : СГУ легла Утешител е машинно пране и най-добре измити в студено и в ниски сухи настройки. Ултра-мекият 100% Премиум микрофибър ви дава перфектното ниво на топлина и лукса на облачно усещане при всяко докосване. Страхотна идея за подарък за членовете на вашето семейство или приятели за специални поводи или празници. Ъгловите раздели могат лесно да прикрепят завивката. Ултра меки и плюшени, нашите завивки осигуряват най-доброто преживяване за сън мек и всесезонен комфорт : получете съня, за който сте мечтали с нашия комплект спално бельо. Мулти игла бод и изящни тръбни ръбове са направени за допълнителна издръжливост и луксозен вид. Издръжлив и удобен : юрганът е изработен от висококачествен пълнежен материал, супер меки и ултра-фини влакна, които имат по-добро задържане на топлината, издръжливост и дишане. Утешителят е изключително мек, безшумен и има дишаща микро обвивка, която е пълна с мек 300 грама микрофибър, който не е твърде тежък, за да ви притисне. Подходящ е за пълнене на юргана, използван през цялата година. Той е подходящ за пълнене на юргана, използван през цялата година, който може да ви топли през студената зима, без да е задушен. Прост и елегантен дизайн, може да работи като пухена вложка или самостоятелен утешител. Дизайнът на бод кутията прави вътрешните пломби равномерно разпределени и запазва запълванията не се изместват или слепват. Можете да спите по-удобно. Утешителят е изработен от висококачествен пълнежен материал, супер меки и ултра-фини влакна, които имат по-добро задържане на топлината и дишане. Мулти игла бод и изящни тръбни ръбове са направени за допълнителна издръжливост и луксозен вид. Вашето удовлетворение е наш основен приоритет. Нашите утешители ви дават перфектния нощен сън, ние използваме множество шевове с игли, за да създадем траен утешител и най-меките материали, изтъкани заедно, които ви дават съня, който заслужавате с правилната температура по всяко време и при всякакви метеорологични условия.

Повече информация

Продукти в категория