• Новинка
Близнак над двойно двуетажно легло с прикрепен шкаф, рамка за дърва с рафтове за съхранение и релси за безопасност на пълна дължина, пода на пода с стълба за малки д?

Близнак над двойно двуетажно легло с прикрепен шкаф, рамка за дърва с рафтове за съхранение и релси за безопасност на пълна дължина, пода на пода с стълба за малки деца, деца, тийнейджъри

BGN 159.47

Продукти
Налично за поръчка

10 -асоциирана ширина (инча) : 41 Нашите дизайни насърчават както комфорта, така и елегантността. Ако имате някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с US4. -Продуктните снимки са само за справка. Той разполага с една горна двойка с двойни размери и една дъна с двойни размери за настаняване на вас или всякакви нощни спални. Ръчно измерване е използвано, може да има някаква разумна грешка. Функционално и естетическо, това двуетажно легло ще подобри всяка спалня. И неудобно транспортиране, след като поръчката е изпратена, ние приемаме само заявките за връщане поради проблеми с качеството. Степен MDF платка за контрол на качеството и издръжливост. Овързал на продукта Размер : 91. Паузите са солидно прикрепени за допълнителна безопасност. Design Space Saving Design】 Нашият близнак над двойно двуетажно легло заема минимално място за спонтанния гост на сън. Стабилната стълба може да бъде сглобена от двете страни на леглото, което е чудесно за трудни стаи, където пространството е проблем.2''hpackage Размер на размера на точката : 53. Той разполага с една горна двойка с двойни размери и една дъна с двойни размери за настаняване на вас или всякакви спални за една нощ. Горната двойка е оборудвана със безопасни дървени летви и предпазители, за да увеличи безопасността. Нашите дизайни насърчават както комфорта, така и елегантността. Функционално и естетично, това двуетажно легло ще подобри всяка спалня. Отстрани, вградената стълба ви дава лесен начин за достъп до горната двойка, която може да бъде поставена или от лявата или дясната страна.2''H, възможност за тегло на горното легло : 400lb. Предложете място за стоуей за дрехи и истории за лягане. Твърдата рамка гарантира, че можете да се обърнете, без да вдигате шум, докато спите, с добра стабилност, осигурявайки на децата си първокласно осигуряване на безопасността. Можете да разберете 【модерни и красиви двуетажни легла】 Това детско двуетажно легло е проектирано да издържи цял живот, както и да поддържа стилното си стилно ниво Погледнете с чисти линии, които се съчетават добре с околната среда. Четири шкафове и три рафта до леглото ефективно спестяват вашето пространство.50 -асмемен височина (в. Space Saving Design : Дъцерното легло взема легло Нагоре минимално пространство за спонтанния гост на сън.

Повече информация

Продукти в категория