• Новинка
KAI 6. Нова реплика на стоманеното колело за премиум, черно, приляга - Pontiac Vibe

KAI 6. Нова реплика на стоманеното колело за премиум, черно, приляга - Pontiac Vibe

BGN 47.99

Продукти
Налично за поръчка

Подходящ за избор : 2009-2013 Toyota Corolla Matrix 2009-2010 Pontiac Vibe и още-добавете вашето превозно средство към нашата джаджа за годност, за да проверите Гаранция : 5 -годишна, ограничена. Същата форма приляга и функция като OE.5 Нова реплика на Steel Wheel Premium Premium, черно, пасва на 2009-2010 Pontiac Vibe 16 x 6. Той е проектиран да замени съществуващото ви фабрично колело. Отговаря на всички федерални стандарти за безопасност на двигателя. Подхожда на вашата Pontiac вибрация 2009-2010. Уловените ядки и централната капачка не са включени.5 Bolt Pattern, черен, изработен от стомана. Проверете, за да сте сигурни, че отговаря на вашето превозно средство.5, 16 дупки, 5 Lug, 4. Гаранция : 5 -годишна, ограничена. Не са необходими модификации за инсталиране. Директно приспособяване към вашето превозно средство. Не е необходимо пробиване за монтаж.Със сериозен и непоколебим ангажимент да осигури на клиентите широка гама от висококачествени компоненти за подмяна, оборудване и части за ремонт и аксесоари за техните автомобили, камиони и други превозни средства, ние предлагаме нова реплика на Steel Wheel Premium, 16 x 6,5, 16 дупка, 5 лега, 4,5 болта модел, черен. Вижте големия избор от части, налични за вашето превозно средство.

Повече информация

Продукти в категория

Нов сертифициран CAPA стандартен заместващ пътник страничен сглобяване на опашната светлина, отговаря на седана за акцент на Hyundai за 2012 г.

Същата форма приляга и функция като OE Директно приспособяване към вашето превозно средство.Със сериозе

BGN 56.07

Нова икономическа подмяна на пътническа страна Вътрешна светлинна сглобяване на светлината, отговаря на кабриолет от серията BMW

Същата форма приляга и функция като OE Гаранция : 5 годишна, ограничена Той е проектиран да замени съществ

BGN 54.47